2015/06/18

ihana syntymäpäivälahja

Joka ei mennyt ihan putkeen... Tai siis meni se itse lahja ja sen antaminen... :D

Siis : R antoi mulle syntymäpäivälahjaksi hemmottelu kasvohoidon lahjakorttina paikalliseen yritykseen. Varasin ajan itselleni heti toukokuun alussa ja ajan sain kesäkuun 15. päivälle. Oli muut ajat niin täynnä, että aika pitkälle meni, se ei haitannu ollenkaan! Ajattelin et sillon on just kaikki juhlat järjestetty, ja saa rentoutua ja mennä hoitamaan kasvonsa kuntoon kesää varten :)

Kasvohoitoon kuului kasvojen puhdistus, kulmien siistiminen, kuorintavoide, jonka vaikutusta tehostetaan höyryllä 5 minuutin ajan, jonka jälkeen on rasva, hieronta ja lopuksi kaksi erilaista naamioo, joiden annetaan vaikuttaa n. 25min.

Kaikki kuulosti ihanalta ja odotin innolla aikaa. R oli ch:n kanssa kotona, ja vakuutteli mut että "kaikki menee hyvin meillä kotona, joten mene ja nauti hoidosta <3" Ch oli siis ollu hieman kipee.. Sen takia olin huolissani että miten pärjäävät sen ajan kun makaan nautinnosta koomassa hoitopöydällä yli tunnin. Ei niillä oikeesti mitään hätää edes ollu :D

Menin hoitoon sitten maanantaina, hoidon teki tuttu nainen, joten rupateltiin siinä, ja alotettiin hoito kasvojen puhdistuksella. Kaikki tuntu niin ihanalta, ja parasta oli ( tätä ei kaikkialla tapahdu) että kun hoito oli ns "käynnissä" niin sillon ei juteltu. Sain OIKEESTI rentoutua eikä tarvinnut keskittyä keskutelemaan toisen kanssa. <3

Seuraavana oli kulmien siistiminen sokeroimalla ja vielä lisäksi nyppimällä. Sokeroiminen ei ollut niin paha kuin olin kuvitellu. Mutta se nyppiminen... MIKSI sen täytyy sattua niin paljon enemmän kun joku toinen nyppii kulmat?

No, kun se oli ohi (josta olin luvattoman iloinen), laitettiin kasvoille kuorintavoide, jota hierottiin ihanin pyörivin liikkein kasvoille, koko tämän ajan vieressä pulputti höyrykone, jota ilmeisesti valmisteltiin höyryhoitoa varten. Mutta sitten sattui jotain..

Kone teki jotain mitä ei ole koskaan ennen tehnyt (tietysti) ja suihkutti kaaressa kiehuvaa vettä mun ja hoidon tekijän päälle. Sain vettä lähinnä kasvoihini oikealle puolelle silmän ympärille ja luomelle. Herranjumala se oli kuumaa!

No. hoidon tekijä panikoi ja lähti hakemaan pyyhkeitä jotta voidaan pitää kylmää kasvoilla, ja pahoitteli tietenkin hirveesti.

Multa pääsi poru (ihmeen huomaamattomasti tosin), kivusta, mutta myös siitä kun harmitti niin paljon että näin piti mennä käymään. Eihän sille voinut mitään, eikä se ollut kenenkään syy. Mutta voi vittu!

Kun oltiin pidetty kasvoilla kylmää pyyhettä kolmeen kertaan, hoitoa jatkettiin varovasti. Voiteetkin vaihtu johonkin extra helliin ja rauhottaviin. Ihoa poltteli, kirveli ja siihen yksinkertaisesti sattui. Viileät rauhottavat rasvat autto hieman. Pystyin jopa hieronnan lopuksi rentoutumaan ja hieman nauttimaan siitä. Naamio oli ihana, se rauhotti ihoa aika paljon.

Kun nousin siitä hoitopöydältä lopuksi, ja katsoin peilistä. Odotin ihon olevan punainen, ehkä vähän turvonnut. Sen perusteella miltä se tuntu.. Mutta ei se ollutkaan ihan niin paha. Hoidosta ei veloitettu mitään tapahtuneen takia, mnkä ymmärsin olevan lähinnä itsestäänselvyys yritykselle.
Juttelimme vielä hetken, ja lähdin sitten kotiinpäin pyörälläni. Kotiin kun pääsin, oli R tekemässä ruokaa, ja kyseli että miten hoito meni.. Ilme oli kyllä näkemisen arvonen kun kerroin ett naama palo :D

Siinä kotona pääsi vielä poru vähäsen kun iho alkoi kimmoilemaan. Mutta onneks älysin soittaa äitille et mikä kipulääke auttais tähän parhaiten jos tarvii yötä vasten ottaa. Sitä kautta sisko toi mulle palovammoille tarkotettua geeliä. Se autto! Se vei kivun iholta ja auttoi punotukseenkin välittömästi. Harmi kun en tajunnu sellasta pyytää heti siihen...

No! Nyt kaks päivää on kulunut ja silmä on tämän näkönen:
Kuten huomaatte, uskalsin tänään laittaa jopa hieman ripsiväriä. (ehkä huon idea)
Vahvistin kuvien värejä, jotta nuo alueet näkyy paremmin, että mihin se pahin tapahtui.



Silmän ulkokulmassa siis pieni kohta, silmän alapuolella ripsirajassa sekä tossa silmäpussien kohdalla. Silmän yläluomella hieman enää, ja kulmakarvan ja silmän sisäkulman väli pahin ehkä tällä hetkellä. Olen laittanu molempina päivinä vielä sitä geeliä, jotta saisin ihon paranemaan mahdollisimman hyvin. Toivottavasti tästä ei jäis mitään pysyvää arpee tai jälkee.

Ajattelin nyt tämänki tarinan jakaa, kun ei kukaan voi tietää mitä tapahtuu millonkin. Kukaan ei tätäkään voinu ennustaa tapahtuvaksi. Höyrykonetta oli käytetty sinä päivänä ennen mua ihan normaalisti eikä ollu mitään ongelmaa sen kanssa, mutta mun kohdalla se sit vaan sai jonkun kohtauksen..

Mutta täytyy sanoo että kulmakarvat ei ole koskaan ole oleet näin siistit! :D

Näillä eväillä juhannuksen viettoon! :)

1 kommentti:

  1. kauheeta :o onneks ei käyny pahemmin eikä tullu esim vesikelloja! Huh en yhtään ihmettele jos tuli itku, vähemmästäki :D parane pian!

    VastaaPoista